Friday, June 03, 2011

I am crying

aku tak tahulah, aku sedar ke tak masa aku suka dekat kau weyh. aku tak tahu apa yg ada kat dalam diri kau yang buat aku suka dekat kau. aku tak tahu bila masa aku start suka dekat kau. kau dah la baik dulu. sangat baik. tapi bila kau kawan dengan budak-budak jahat, kau dah jadi jahat sekarang. kau bukan LEMON GRASS yg aku kenal dulu. you're totally change and I'm really disappointed with you.tapi walau mcm mana pun, aku tetap suka dekat kau. and aku rasa kau pun maybe dah tahu yang aku suka dekat kau . aku tak tahu nak buat mcm mana sebab kita satu sekolah weyh. nak tak nak aku kena hadap juga benda-benda ni walaupun ia agak menyakitkan bila balik SABDA nanti. weyh, kau nak tahu satu benda tak, aku marah gila, bila kau dah tak tegur aku mcm  dulu. aku marah gila bila kau dah tak cerita problems kau dekat aku. and aku paling terkilan bila dekat KL SENTRAL kau tak tunggu aku untuk balik sama-sama. Am i stupid ? aku tahu benda ni takkan jadi mcm ni, kalau bukan sebab tu kan. Takpelah. weyh,  I'm crying inside. aku tak suka tengok kau sekarang.  aku tak suka tengok kau rapat dengan girls lain. aku rasa nak menjerit je satu KL ni , yang aku tak suka tengok kau dengan diorang sebab aku SUKA dekat kau. and please ubah perangai kau weyh jadi mcm LEMON GRASS yg dulu. sebab aku tahu kau mcm mana, berdasarkan apa yg kau pernah cerita dekat aku.




* aku akan sentiasa mendoakan kau.
*can't wait to see u dekat SABDA nanti 
* I 4 3



Yes, I fell in love with my bestfriend  

1 comment:

  1. i hope one day he will see how much u like him...:)

    ReplyDelete